Missie

Als veelzijdige, flexibele en servicegerichte groothandel, voorzien wij dagelijks organisaties in de zorgketen, van de meest uiteenlopende medische disposables, medisch meubilair en dentale producten.

Onze visie
In Nederland willen wij de belangrijkste, veelzijdigste, meest deskundige en onderscheidende groothandel zijn van medische producten en medisch meubilair.

D-Care stelt zich tot doel een solide en betrouwbare partner te zijn, met een specialistische kijk op de gezondheidszorg. De klant staat dan ook centraal in onze bedrijfsvoering. Ons beleid is er op gericht om op effectieve en efficiente wijze te voldoen aan de behoeften van de klant. Wij leveren dentale producten aan tandartsen, parodontologie praktijken en kaakchirurgen, en medische disposables en medisch meubilair aan zieken- en verpleeghuizen.

Dit bereiken we door de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door te werken met gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers, het bieden van innovatieve producten en concepten, verlenen van outsourcings services en het aangaan van strategische partnerships.