Over ons

Vanuit het kantoor en distributiecentrum in Houten voorzien we onze klanten van de meest uiteenlopende medische disposables, medisch meubilair en dentale producten met brede toepassingsmogelijkheden in alle geledingen van de gezondheidszorg. Met een breed assortiment maken we de one-stop-shop formule meer dan waar!

Onze specialistische kijk op de gezondheidszorg in combinatie met een deskundig team, zorgt ervoor dat we onze klanten optimaal van dienst zijn. Samen werken we aan de beste oplossing.

Uitgekiende logistiek
D-Care beschikt over een opslagruimte van 5500 m² met een inpandige cleanroom van 200 m² die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen aangeduid als klasse ISO 8. Deze ruimte in ons magazijn, gecombineerd met een eigen wagenpark dat wordt bestuurd door gekwalificeerde transporteurs, maakt het logistieke proces een betrouwbaar geheel. Elke dag gaan onze medewerkers voor u de weg op en leveren de producten desgewenst in transportkarren bij u op de afdeling. Dat noemen wij uitgekiende logistiek!

Voor onze klanten
D-Care zet het inkoopgemak van de klant altijd voorop en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Wij zijn veelzijdig, professioneel en servicegericht en geloven echter sterk in het belang van persoonlijk contact met onze klanten. Neem dus gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Spoed
D-Care doet er alles aan om haar klanten altijd van dienst te kunnen. Daarom zijn wij ook 24 uur per dag, dus ook s'avonds en in het weekend voor spoedeisende zaken bereikbaar.

Veiligheid
Daarnaast doen wij er alles aan om in te staan voor uw en onze eigen veiligheid. Al onze medewerkers zijn opgeleid om met een AED te werken en wij beschikken over een bedrijfshulpverlener.

Tevens oefent de brandweer van de gemeente Houten op de locatie van D-Care. 

Bunzl Plc.
D-Care maakt sinds 2011 onderdeel uit van het internationale Bunzl Plc. Bunzl is een beursgenoteerd bedrijf en wereldwijd marktleider in de distributie van disposables, hygiëneproducten en verpakkingen. Informatie over trends en ontwikkelingen in de markt wisselen we voortdurend uit. Door internationale inkoopafspraken met producenten en het bieden van logistieke oplossingen aan onze afnemers, is het mogelijk blijvend concurrerend te opereren en garanderen wij de continuïteit op lange termijn.

Samenwerking
In Nederland is de intense samenwerking met zusterbedrijf King Nederland er één van formaat. Samen met King leveren we al jaren medische en facilitaire disposables aan de Nederlandse zorgsector.