Opleidingen en E-Learning

Om binnen uw zorginstelling te waarborgen dat er optimale zorg geleverd wordt, is het van essentieel belang dat uw medewerkers goed opgeleid en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zijn.

D-Care biedt een scala aan educatieve programma’s, gefaciliteerd door leveranciers. Deze programma’s ondersteunen uw organisatie met het verkrijgen, onderhouden en bewaken van kennis en vaardigheden met betrekking tot toepassing van onder meer producten en hulpmiddelen.

Accreditatie

D-Care is geautoriseerd om accreditatiepunten aan te vragen bij brancheverenigingen als Verpleegkundigen & Verzorgenden en bij de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (ADAP). Dit houdt in dat we in samenspraak met of op verzoek van de klant, samen met een toeleverancier een workshop of een andere training kunnen organiseren waarmee de verpleegkundige of verzorgende accreditatiepunten kan krijgen (mits goedgekeurd door de branchevereniging).

E-learning

De opleidingsmogelijkheden zijn er in verschillende vormen. Hierbij valt te denken aan workshops, praktijkcursussen of E-learningsprogramma’s. Deze laatste vorm biedt als voordeel dat er op elk gewenst tijdstip kan worden deelgenomen, vanaf elke gewenste locatie. Helemaal van deze tijd!

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie of interesse in een training op maat? Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.