Mooie donatie voor Stichting Opkikker

29 mei 2017

Op zondag 21 mei jl. was het weer zover! Medewerkers van alle Nederlandse Bunzl-bedrijven fietsten tijdens Tour de Bunzl, samen met enkele leveranciers, voor het goede doel. Deze editie werd er gefietst voor Stichting Opkikker en dankzij alle medewerkers en sponsoren is er een fantastisch bedrag opgehaald.

Fietsen voor het goede doel
In verschillende fietsploegen van sponsoren en Bunzl-medewerkers werden gelijktijdig drie lussen gereden op de route van de Amstel Gold Race in en rondom Valkenburg. De lussen varieerden van 40 km tot 90 km, dus van beginner tot gevorderd; voor iedereen was er een uitdagende route uitgestippeld.

Voor sommige collega’s en leveranciers was het een fluitje van een cent, maar voor anderen een zware beproeving. De goede sfeer was er niet minder om, we hebben gezamenlijk de eindstreep gehaald en samen met het fantastische donatiebedrag is dit een prestatie waar we allemaal trots op mogen zijn! En bedanken wij ook alle sponsoren, toeschouwers en de organisatie, want zonder hen was het event lang niet zo geslaagd!

Stichting Opkikker
Stichting Opkikker verrast zo’n 2.000 keer per jaar langdurig zieke kinderen en hun gezinsleden met een onvergetelijke Opkikkerdag. Gezamenlijk hebben wij met alle sponsoren een symbolische cheque overhandigd van maar liefst € 33.779,50.
(www.opkikker.nl)

Nogmaals dank aan alle sponsoren en medewerkers die Tour de Bunzl mogelijk hebben gemaakt!