Health & Care Day 2016

20 juli 2016

Na drie succesvolle edities, vindt dit jaar opnieuw de Health & Care Day plaats. Ditmaal op donderdag 6 oktober op de locatie Gooiland in Hilversum, met als thema ‘de Essentie’. De Health & Care Day is open voor bestuurders, locatie- en facilitair eindverantwoordelijken binnen ziekenhuizen en zorginstellingen. Wederom zijn wij hierbij aanwezig om een bijdrage te leveren aan dit inspirerende event.

Onlangs maakte de organisatie de eerste spreker bekend. Niemand minder dan Prof. Dr. Joris Slaets, directeur van Leyden Academy on Vitality and Ageing sinds 1 januari 2015, zal voorbijkomen op het programma. Joris Slaets heeft het begrip schadelijke ouderenzorg op de agenda gezet en zijn gedachtegoed over welbevinden en leefplezier is niet uit het huidige beleid weg te denken. Belangrijke thema's in zijn wetenschappelijk werk zijn kracht en kwetsbaarheid, behoeften en verlangens, en de vraagpatronen van ouderen in een gemeenschap.

Kijk voor meer informatie over de Health & Care Day op: www.healthcareday.nl.
Heeft u interesse om bij dit evenement aanwezig te zijn? Neem contact met ons op via: 030 - 634 42 44  of per mail info@d-care.nl.