D-Care finalist bij de EvoFenedex KetenAward 2017

9 juni 2017

D-Care (en King) heeft zich onlangs met het C6-concept gekwalificeerd voor de EvoFenedex KetenAward 2017. Samen met partners Rivas Zorggroep en SCA presenteerde D-Care tijdens de eerste ronde overtuigend als voorbeeld van optimale ketensamenwerking en vernieuwing. D-Care kwam vervolgens als één van de finalisten uit de bus.

Evofenedex wil met deze prijs bedrijven zichzelf laten onderscheiden door hun succesvolle samenwerking in de schijnwerpers te zetten. Hierdoor krijgen goede praktijkvoorbeelden het podium dat zij verdienen.

Tijdens de Supply Chain Management Summit op 7 juni vond de finale uitreiking plaats. Helaas moest D-Care het die dag afleggen tegen het project Green Flow in Boskoop.

Toch is D-Care heel trots dat ze behoren tot de 3 finalisten van de KetenAward 2017. Eric Sips, general manager van King Nederland en D-Care: “Het is toch een bevestiging dat je als organisatie goed bezig bent en opvalt. We zijn met King| D-Care en het C6-concept duidelijk de juiste weg ingeslagen. Wij streven met C6 naar een optimale samenwerking in de keten. Dat sluit natuurlijk uitstekend aan bij de doelstelling van de KetenAward.”

Met terechte trots en een mooi ingelijst certificaat keerden de finalisten huiswaarts.