Downloads

Bent u op zoek naar specifieke producten of informatie? Download dan hier dan onze catalogi.

D-Care

D-Care catalogus

Vanuit het kantoor en distributiecentrum in Houten voorzien we onze klanten van de meest uiteenlopende medische disposables, medisch meubilair en dentale producten. Met een breed assortiment maken we de one-stop-shop formule voor u meer dan waar! 

 

King 

 

King catalogus
Een algemene brochure van King met een selectie uit ons volledige assortiment hygiëneproducten, schoonmaakartikelen, tableware, medische en facilitaire disposables. (9 MB)

 

PrimeSource Hygiëne catalogus
Wilt u besparen op uw hygiëneproducten? Kies dan voor poetsrollen, toiletpapier en handdoeken van ons private label PrimeSource. Uiteraard zijn ook de bijbehorende dispensers bij ons verkrijgbaar. Met PrimeSource kiest u voor A-kwaliteit tegen een goede prijs. (1,3 MB)

PrimeSource Cleaning catalogus
PrimeSource Cleaning bestaat uit een betrouwbaar en overzichtelijk assortiment reinigingsmiddelen voor alle schoonmaakwerkzaamheden. Met deze brede range aan producten bieden we een totaaloplossing die uitblinkt in eenvoud! (12,8 MB).

 

PrimeSource Hulpmaterialen catalogus
Schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij schoonmaken is zowel kwaliteit als efficiency van groot belang. Om het voor u gemakkelijk te maken, hebben we in deze brochure op inzichtelijke wijze een mooi assortiment samengesteld met alle schoonmaakbenodigdheden. (8,7 MB)

 

 

Bunzl

Bewust Bunzl catalogus
Zoekt u duurzame alternatieven voor uw disposables en verpakkingen? U vindt ze in ons ‘groene’ Bewust Bunzl assortiment, dat varieert van composteerbare artikelen tot recyclebare of zelfs cradle-2-cradle producten. Gemaakt van jute, zetmeel, pla of rPet, zodat u weer stappen vooruit kunt zetten in uw MVO-beleid en uw CO2-uitstoot kunt verlagen. (23,3 MB)