Babyflesjes en spenen van Dr. Brown's.

Vanaf heden kunt u bij D-Care ook de babyflesjes en spenen van Dr. Brown's bestellen.

De producten
Dr. Brown’s is ontworpen door de Amerikaanse arts Craig Browns. Het is de enige fles met een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid van baby’s. Dr. Brown’s helpt als beste belangrijke voedingstoffen te behouden. Het ventielsysteem zorgt er namelijk voor dat vitamine C, A en E in borst- en flesvoeding niet oxideren (‘vervliegen’) tijdens het voeden. Dat is wat Dr. Brown’s onderscheidt van andere babyflessen

De producten van Dr. Brown’s worden wereldwijd geadviseerd door artsen en worden veel gebruikt op kraamafdelingen en in professionele kinderopvangcentra.

De werking
De werking ervan is wetenschappelijk aangetoond, maar wat doet onze fles precies?

1. Het gepatenteerde ventielsysteem voorkomt vacuümvorming en luchtbelletjes (die je wel vaak ziet in andere flessen). Lucht gaat naar binnen via de speenring, maar komt niet in de (borst)voeding terecht.
 

2.De lucht wordt via het speciale ventielsysteem naar de ruimte boven de (borst)voeding geleid. Omdat er geen lucht in de voeding komt, blijven essentiële voedingstoffen behouden.

3. Je kindje drinkt op een natuurlijke manier, zonder vacuüm en luchtbelletjes -en zonder de negatieve gevolgen daarvan. De fles helpt koliek (darmkrampjes), boertjes en overgeven voorkomen.

4. De voeding druppelt uit de fles. De positieve druk die dankzij het ventielsysteem ontstaat, is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding; het vermindert de ophoping van vocht in de oortjes en helpt zo oorpijn voorkomen.


Bestellen?
Neem hiervoor contact op met D-Care. T: 030 - 634 42 44 of per mail: info@d-care.nl.

Kijk voor meer informatie over de producten ook op: www.drbrowns.nl