Baby & Moeder Producten
!
Klik hier

Baarkruk Birth-mate met schaal

999519

Gemaakt van wit kunststof, hierdoor is de Birth-Mate gemakkelijk schoon te maken. Door de speciale vormgeving van de zitrand blijven de stuit en bekkenbodem vrij terwijl de ondersteuning optimaal blijft. Onder in de kruk is een lichtgewicht aluminium schaal geplaatst voor het opvangen van bloed en vruchtwater. Bij de Birth-Mate is een draagtas leverbaar, deze zorgt voor een goede bescherming tijdens het vervoeren.

Afm.: 41,5 x 36 x 31,5 cm.

Per stuk.

Klik hier

Tummy Tub

999516

De Tummy Tub is ontworpen in samenwerking met artsen, verloskundigen, kraamverzorgsters en psychologen. Het badje is veilig, praktisch en eenvoudig.

In de Tummy Tub zit de baby rechtop, waardoor hij met zijn armpjes en beentjes vrij kan bewegen, maar toch biedt de Tummy Tub zekerheid en geborgenheid voor de baby, doordat hij/zij de wanden voelt. De in de eerste maanden vaak voorkomende buikkrampen worden bv door de warmte van het water en de embryonale houding waarin het kind gebaad wordt op zachte wijze verminderd. Ook voor de ouder is de Tummy Tub een praktisch badje; de bovenrand is breed en zonder scherpe randen, zodat je perfekt je armen erop kan leggen om de baby te ondersteunen. En door zijn licht gewicht en zijn kleine waterinhoud is het ook voor de pas bevallen moeder handig om te dragen.

Tijdens het baden kan je de baby zien door de doorzichtige wand. De Tummy tub is volledig huidvriendelijk, bevat geen schadelijke kleurstoffen en is compleet recycleerbaar.

Tummy Tub Trolley

999545

stuk

Geschikt voor bademmer "Tummytub"

RVS uitvoering

Goede werkhoogte

Verrijdbaar

Wieltjes met rem

Moby bath & dress

999550

De Mobytub is elektrisch in hoogte verstelbaar van 830 - 1300 mm.

De afmeting is ca. 600 x 1000 mm voorzien van een naadloos

werkblad met geïntegreerd bad en zelflozende afvoer.

Frame is voorzien van 2 spatwaterdicht ingebouwde accu’s.

Standaard kleur werkblad : wit , grijs of crème

Standaard kleur wielen : rood, groen, blauw of geel

Bademmer Shantala

999546

stuk

T.b.v. Tommy Tub Trolley

Gentle Feed Tepel Hoedjes

900562
2 puur siliconen tepelhoedjes voor borstvoedende moeders met pijnlijke, platte of ingetrokken tepels. Speciaal ontworpen voor maximaal comfort en pasvorm. De tepelhoedjes kunnen meerdere keren gesteriliseerd worden.
Klik hier

Baby mutsen

999512

Wit/blauw/rose gestreept.

Doos/50

Klik hier

Babymuts wit-blauw gestreept

999510

ds/50

Klik hier

Babymuts wit-rose gestreept

999511
ds/50
Klik hier

Babymuts Kushies katoen geel

999502

stuk

Klik hier

Babymuts Kushies katoen lichtblauw

999504
stuk
Klik hier

Babymuts Kushies katoen mint

999501
stuk
Klik hier

Babymuts Kushies katoen print ass.

999505

stuk

Afbeelding is slechts een voorbeeld.

Babymuts van Kushies. Houdt baby's hoofdje warm met deze mutsjes met print. Mutsje uit 2 lagen katoen. Geschikt tot ong. 6 maanden

Klik hier

Babymuts Kushies katoen roze

999503
stuk
Klik hier

Babymuts Kushies katoen wit

999500
stuk
Klik hier

Happy lotion doekjes

999522

Verpakking 72 stuks

Vochtige, verzorgende doekjes Happy zijn bestemd voor de verzorging van het lichaam van baby's en kinderen. Verrijkt met vitamine E.

habermanfles

Haberman fles met 2 spenen tbv. Schisis

501181

set

Deze revolutionaire siliconen speen werd speciaal ontwikkeld voor baby's die wel normaal kunnen slikken, maar moeilijkheden hebben met het zuigen zoals een baby met een schisis of een baby met een hartafwijking die te weinig kracht heeft. In deze gevallen is de Haberman fles een waardevol alternatief voor de omslachtige voeding via lepel of siliconenslangetje. De zuiginspanningen van de baby kunnen worden gestimuleerd en ondersteund door zacht in de speen te knijpen. Het unieke klepsysteem zorgt ervoor dat de speen geen lucht bevat. Op deze wijze slikt de baby minder lucht, waardoor deze minder last heeft van gasvorming of oprispingen. Melk-hoeveelheden kunnen eenvoudig worden geregeld en aangepast aan de baby.

calendula_babyolie1

Calendula babyolie 10 ml.

999520
stuk
calendula_babybalsem

Calendula babybalsem 10 ml.

999521
stuk
zuigfles

Zuigfles disposable 120 ml. met dop

501182
ds/2x120stuks